English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Thuis ProductenHet Aasboot van de vissenvinder

Intelligente Afstandsbediening van de sonar-type het aasboten vissenvinder met lcd het scherm, GPS-systeem

 • Product Details

Intelligente Afstandsbediening van de sonar-type het aasboten vissenvinder met lcd het scherm, GPS-systeem

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: PengFei
Certificering: ISO
Modelnummer: PF0156

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: onderhandelingen
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Volgens de eis van de klant
Levertijd: 7-15 dagen
Betalingscondities: L/C, T/T, paypal
Levering vermogen: 1000 Set/Sets per maand
Gedetailleerde productomschrijving

Intelligente Afstandsbediening van de sonar-type het aasboten vissenvinder met lcd het scherm, GPS-systeem

 

 1. 433MHZ volledige digitale bidirectionele draadloze afstandsbediening
 2. Tweeling-schil, tweeling-propeller.
 3. Twee reeks aasvultrechters en haken met gecontroleerde elektromagneetschakelaar
 4. Verrichtingsmethode: Handcontrole en automatische controle
 5. Het signaal zal binnen 2 seconden indien onderbroken terugkrijgen
 6. Verlichting door de Afstandsbedieningzaktelefoon die wordt gecontroleerd
 7. De dekking van de de beschermingspropeller van het grasbewijs, maakt en verplettert bewijsfuncties waterdicht
 8. Laag voltagealarm, zwak signaalalarm
 9. Afstandsbediening met LCD om de diverse het varen situaties (wijst op het signaal van de boot, het varen tijd, het varen richting, batterijcapaciteit) te tonen
 10. Een interface werd gereserveerd voor verbeteringsgebruik, en het kan aan type ryh-001B, D. bevorderen.
 11. De boot met 2 machtsvorm: lead-acid batterij en (niet compatibele) lithiumbatterij
 12. De waterdiepte, watertemperatuur, dieptewaaier kan op LCD van afstandsbedieningzaktelefoon worden getoond

 

Specificaties:

 

Materiaal

Plastiek

Plastic Type

ABS

Macht

Batterij

De Grootte van Hull

63.5*43.5*24CM

Afstand van afstandsbediening

400M

Het varen Snelheid

Lead-acid Batterij: 50M/min

Lithiumbatterij: 60M/min

Batterij Werktijd

Lead-acid batterij: 1-1.5 u

Lithiumbatterij (10AH): 1.5-2 uren

Lithiumbatterij (20AH): 3-4 uren

Draaiende Straal

0.5 M

De Capaciteit van de aasvultrechter

2 kg

Gewicht (exclusief batterij)

8KG

Lead-acid batterij (twee)

6V/10AH

(Facultatieve) lithiumbatterij

7.4V/10AH (twee)

(Facultatieve) lithiumbatterij

7.4V/20AH (twee)

Gebruik

Visserij en het onderhouden

Kleur

Champagne

 

De intelligente Boot van het Afstandsbedieningaas


DEZE AASboot IS UITGERUST MET ELEKTRONISCH KOMPAS; GPS-SYSTEEM; SONAR-TYPE VISSENvinder; AFSTANDSBEDIENING MET GROTE LCD.

De intelligente die boot van het afstandsbedieningaas integreert high-tech en intelligentietechnologie in visserijactiviteit op traditionele visserijmethodes wordt gebaseerd. Door deze nieuwe visserijmethode aan te wenden, kunt u aas en vishaken in het diepe meer nemen om de visserij van of het maken van een voervlek uit te voeren om vissen te krijgen, en het integreert vrije tijd en vermaak in één, en brengt gewoonlijk vissende onverwachte enthousiast oogst en zo diep wordt goedgekeurd door hen.

Dit product werd uitgerust met een elektronisch kompas, satelliet de positiesysteem van GPS, sonar-type vissenvinder, volledig-digitaal bidirectioneel draadloos communicatiesysteem, en door het gebruik van die high-tech materiaal, kan driftage van boot tijdens het varen worden verhinderd voor te komen, en u kunt duidelijk van de geomorfologie van het rivierbed, de waterdiepte, de watertemperatuur en vissensituatie op de hoogte zijn; na het juiste plaatsen van vertrekpunt (Oorsprong) en het voeden punt (Bestemming) door GPS dat, kan de boot herhaaldelijk & nauwkeurig zijn boot aan het het voeden punt (Bestemming) wordt genavigeerd en keert terug naar het vertrekpunt terug (Oorsprong) door automatische navigatie, kan het de rechte lijnafstand en de daadwerkelijke reistijd nauwkeurig berekenen. Wanneer er zwak ontvangen signaal is, kan de boot naar een signaalgebied door automatische u-Draai terugkeren.

Het product is een vissersboot van de tweeling-schil tweeling-leidraad, met techniek de plastic vorm die van uitstekende kwaliteit door injectie wordt gemaakt, met moderne ontwerpen vormen en de scherpe lijnen, het heeft stroomlijnt van sportwagen en goed stabiliteit en anti-windvermogen dat; er is een netto die schild op de oppervlakte van schroefpropeller wordt geïnstalleerd het door drijvend gras te verhinderen worden verward; de dichte waterdichte maatregelen zijn getroffen op alle delen van de schil die water kan raken. De hogere en lagere huisvesting van de schil wordt bevestigd met roestvrije schroeven, en alle systemen van de kringsraad worden aangesloten aan schakelaars om de ontmanteling en de reparatie te vergemakkelijken.

Hoog-helderheids de LEIDENE lamp en de opvlammende nachtlamp zijn geïnstalleerd bij voorzijde en rug van het product. Deze aasboot is uitgerust met dubbele aasvultrechters en pottenhanger, die via elektromagneetschakelaar worden gecontroleerd. Door de controle van de knopen op de afstandsbedieningzaktelefoon, de functies met inbegrip van boot die, het dalen aas, vishaakversie, aanstekende on/off, elektronische de snelheidscontrole van de saldomotor, enz., kan ver worden gecontroleerd varen, en door het gebruik van hetgecontroleerde varen, het automatische varen (het kruisen), automatische demonstratie, GPS-Geleide Automatische navigatie en andere wijzen, kunnen de het varen houdingen van de aasboot worden gecontroleerd.

De afstandsbedieningzaktelefoon van het product is van modern die ontwerp, met het groot LCD scherm wordt uitgerust, waardoor wij het signaal van de boot, de batterijcapaciteit, de vissensituatie en de diverse het varen status kunnen altijd controleren, dat met pictogrammen, cijfers en karakters zullen worden getoond. Ondertussen, is er hoorbaar alarmsysteem, en wanneer er ontvangend signaal evenals batterijvoltage van de boot zwak zijn of de afstandsbediening uit loopt, zal het hoorbaar alarm op tijd, sturen om de manipulator te vergemakkelijken om de boot te controleren.

Het product heeft vier configuraties van A, B, C en D om aan de behoefte van verschillende consumenten te voldoen. Een interface werd gereserveerd voor verbeteringsgebruik. Wanneer de consument een product met één configuratie koopt, kan hij of zij naar de verkoopagent gaan bevorderende delen kopen wanneer het bevordering vergt, en de verkoper zal voor verbeteringsinstallatie verantwoordelijk zijn. De afstandsbedieningzaktelefoon zal niet veranderd worden (pre-uitgerust met functies voor alle modellen), en de promotiefuncties zullen op het LCD scherm worden getoond.

Contactgegevens
China Bait Boats Online Market

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

De Eerlijke Handel Drijvende Dienst
Verzend Me Het Recentste Productalarm
(Geen SPAM - wij zouden uw e-mailadres niet. verkopen of delen)