English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Thuis ProductenGPS-Aasboot

Intelligente ABS Plastic het Aasboten met afstandsbediening van GPS met sonar-type vissenvinder

  • Product Details

Intelligente ABS Plastic het Aasboten met afstandsbediening van GPS met sonar-type vissenvinder

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: PengFei
Certificering: ISO
Modelnummer: PF0156

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: onderhandelingen
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Volgens de eis van de klant
Levertijd: 7-15 dagen
Betalingscondities: L/C, T/T, paypal
Levering vermogen: 1000 Set/Sets per maand
Gedetailleerde productomschrijving

Intelligente ABS Plastic het Aasboten met afstandsbediening van GPS met sonar-type vissenvinder

 

Snelle Details:

Materiaal

Plastiek

Plastic Type

ABS

Macht

Batterij

Plaats van Oorsprong

China (Vasteland)

Modelaantal

-001

 
 
DEZE AASboot IS UITGERUST MET ELEKTRONISCH KOMPAS; GPS-SYSTEEM; SONAR-TYPE VISSENvinder; AFSTANDSBEDIENING MET GROTE LCD.

De intelligente Gebruikershandleiding van de Afstandsbediening Vissersboot

  De intelligente afstandsbediening vissersboot integreert high-tech en intelligentietechnologie in visserijactiviteit die op traditionele visserijmethodes wordt gebaseerd. Door deze nieuwe visserijmethode aan te wenden, kunt u aas en vishaken in het diepe meer nemen om de visserij van of het maken van een voervlek uit te voeren om vissen te krijgen, en het integreert vrije tijd en vermaak in één, en brengt gewoonlijk vissende onverwachte enthousiast oogst en zo diep wordt goedgekeurd door hen.

   Dit product werd uitgerust met een elektronisch kompas, satelliet de positiesysteem van GPS, sonar-type vissenvinder, volledig-digitaal bidirectioneel draadloos communicatiesysteem, en door het gebruik van die high-tech materiaal, kan driftage van boot tijdens het varen worden verhinderd voor te komen, en u kunt duidelijk van de geomorfologie van het rivierbed, de waterdiepte, de watertemperatuur en vissensituatie op de hoogte zijn; na het juiste plaatsen van vertrekpunt (Oorsprong) en het voeden punt (Bestemming) door GPS, kan de boot herhaaldelijk & nauwkeurig zijn boot die aan het het voeden punt (Bestemming) wordt genavigeerd en keert terug naar het vertrekpunt terug (Oorsprong) door automatische navigatie, kan het de rechte lijnafstand en de daadwerkelijke reistijd nauwkeurig berekenen. Wanneer er zwak ontvangen signaal is, kan de boot naar een signaalgebied door automatische u-Draai terugkeren.

   Het product is een vissersboot van de tweeling-schil tweeling-leidraad, die met techniek de plastic vorm die van uitstekende kwaliteit door injectie wordt gemaakt, met moderne ontwerpen vormen en de scherpe lijnen, het heeft stroomlijnt van sportwagen en goed stabiliteit en anti-windvermogen; er is een netto schild dat op de oppervlakte van schroefpropeller wordt geïnstalleerd het door drijvend gras te verhinderen worden verward; de dichte waterdichte maatregelen zijn getroffen op alle delen van de schil die water kan raken. De hogere en lagere huisvesting van de schil wordt bevestigd met roestvrije schroeven, en alle systemen van de kringsraad worden aangesloten aan schakelaars om de ontmanteling en de reparatie te vergemakkelijken.

  Hoog-helderheids de LEIDENE lamp en de opvlammende nachtlamp zijn geïnstalleerd bij voorzijde en rug van het product. Deze aasboot is uitgerust met dubbele aasvultrechters en pothanger, wat via elektromagneetschakelaar worden gecontroleerd. Door de controle van de knopen op de afstandsbedieningzaktelefoon, de functies met inbegrip van boot die, het dalen aas, vishaakversie, aanstekende on/off, elektronische de snelheidscontrole van de saldomotor, enz., kan ver worden gecontroleerd varen, en door het gebruik van hetgecontroleerde varen, het automatische varen (het kruisen), automatische demonstratie, GPS-Geleide Automatische navigatie en andere wijzen, kunnen de het varen houdingen van de aasboot worden gecontroleerd.

   De afstandsbedieningzaktelefoon van het product is van modern ontwerp, dat met het groot LCD scherm wordt uitgerust, waardoor wij het signaal van de boot, de batterijcapaciteit, de vissensituatie en de diverse het varen status kunnen altijd controleren, dat met pictogrammen, cijfers en karakters zullen worden getoond. Ondertussen, is er hoorbaar alarmsysteem, en wanneer er ontvangend signaal evenals batterijvoltage van de boot zwak zijn of de afstandsbediening uit loopt, zal het hoorbaar alarm op tijd, sturen om de manipulator te vergemakkelijken om de boot te controleren.

Het product heeft vier configuraties van A, B, C en D om aan de behoefte van verschillende consumenten te voldoen. Een interface werd gereserveerd voor verbeteringsgebruik. Wanneer de consument een product met één configuratie koopt, kan hij of zij naar de verkoopagent gaan bevorderende delen kopen wanneer het bevordering vergt, en de verkoper zal voor verbeteringsinstallatie verantwoordelijk zijn. De afstandsbedieningzaktelefoon zal niet veranderd worden (pre-uitgerust met functies voor alle modellen), en de promotiefuncties zullen op het LCD scherm worden getoond.


Wij hebben belangrijke zaken in de markt overzee toe te schrijven aan onze hoogte - kwaliteit en redelijke prijzen. Ook, kunnen wij ryh-001C volgens de eisen van klanten leveren! Wij hebben vertrouwen dat u met onze producten en dienst zult tevredenstellen. Onze toner patronen zijn hoog - kwaliteit met lage prijs. Wij beloven om onze klanten beste dienst te leveren. Boven punten zijn enkel een deel, zijn veel meer Cisco-producten niet uit vermeld, gelieve te vinden vrij ons voor nadere informatie contacteer. Dank u voor uw aandacht

 

Contactgegevens
China Bait Boats Online Market

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

De Eerlijke Handel Drijvende Dienst
Verzend Me Het Recentste Productalarm
(Geen SPAM - wij zouden uw e-mailadres niet. verkopen of delen)